Поможем Антошке
Четверг, 18.06.2026, 12:47
Меню сайта

Форма входа

Друзья сайта

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Добрый день мои друзья
mamatoshiДата: Суббота, 08.03.2008, 17:51 | Сообщение # 1
Admin
Статус: Offline
Привет всем кто посетил Антошкин сайт. Пишите всё что вы думаете по это му поводу. Я буду рада читать и отвечать на все ваши вопросы. Мама Наташа cranky hello

mamatoshiДата: Среда, 12.03.2008, 11:28 | Сообщение # 2
Admin
Ау неужели ни кто не хочет ничего написать? Или я одна брожу по своим страницам АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

vs_fedorchukДата: Четверг, 13.03.2008, 12:39 | Сообщение # 3
Рядовой
Я діслав Вам коло 5 постів!Якщо не дістали--напишіть vs_fedorchuk@bigmir.net
---------------------------------------------------------------------------------

Добавлено (13.03.2008, 12:25)
---------------------------------------------
Голова Правління Фонду «Україна 3000» зустрівся з головним лікарем Луганської обласної дитячої клінічної лікарні
Середа, 20 Лютого 2008 13:00
20 лютого 2008 року Голова Правління Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Олександр Максимчук провів зустріч з головним лікарем Луганської обласної дитячої клінічної лікарні Василем Ткаченком.

Під час зустрічі обговорювалися питання, пов’язані із співпрацею Фонду «Україна 3000» та Луганської обласної дитячої клінічної лікарні, зокрема – участь луганських лікарів у навчальних програмах Фонду у рамках програм «Від лікарні до лікарні» та «Дитяча лікарня майбутнього». Василь Ткаченко виклав своє бачення формування штату Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері та дитини, підкресливши необхідність формування в лікарні санітарних постів. Також співрозмовники порушили питання роботи Опікунської ради при Луганській ОДКЛ. Окрім того, Олександр Максимчук і Василь Ткаченко обговорили нагальні проблеми медичної галузі взагалі та Луганської лікарні зокрема.

Олександр Максимчук також оглянув медичне обладнання, яке лікарня отримала у лютому цього року в рамках проекту уряду Японії з надання технічної допомоги дитячим лікарням у регіонах України. Загалом лікарня отримала від японської сторони 193 одиниці обладнання 55 найменувань на загальну суму близько 2 мільйонів доларів; наразі триває установка та наладка обладнання. Голова Правління Фонду «Україна 3000» ознайомився з роботою одного з сучасних рентген-апаратів.

Версія для друку
Вiдправити сторiнку на E-Mail

Добавлено (13.03.2008, 12:35)

04 Березня 2008 13:10

Представники Благодійного фонду «Дитяча Лікарня майбутнього» взяли участь у семінарі «Новітні технології в клінічному застосуванні радіохірургічних стереотаксичних лінійних прискорювачів»
29 лютого 2008 року представники Благодійного фонду «Дитяча Лікарня майбутнього» взяли участь у семінарі «Новітні технології в клінічному застосуванні радіохірургічних стереотаксичних лінійних прискорювачів». У заході, який відбувся в приміщенні готельного комплексу «Опера», взяли участь фінансовий директор Благодійного фонду «Дитяча Лікарня майбутнього» Ростислав Замлинський та виконавчий директор Фонду Олена Коваленко.

В програмі семінару прозвучали доповіді спеціалістів компанії Varian Medical Systems та клінічних спеціалістів з наступних питань:

Новий прискорювач стереотаксичного опромінювання Novalis Tx компанії Varian Medical Systems.
Новітні методи опромінення. Технологія RapidArc.
Досвід застосування стереотаксичних лінійних прискорювачів.
Описані в доповідях технології не мають аналогів в світі. Вони можуть суттєво підвищити рівень якості клінічного використання радіохірургічних комплексів та в декілька разів збільшити швидкість радіохірургічного втручання. Це значно збільшує пропускну спроможність лікувального закладу

----------------------------------------------------------------------------

Шановна Наталя Евгенівна!Відшукав "Фонд3000",де зібрано 250 млн доларів!Зайдіть у пошукову систему= фонд 3000 катерини ющенко= і побачите,що і як?!Медицина там далеко не на першому місці...Мені здалося,що то пиха першої леді з ппіарним продуктом на виході!Хотілось би помилитись! З повагою В.Федорчук

Добавлено (13.03.2008, 12:39)

Луганська обласна дитяча клінічна лікарня
Опікунська рада при Луганській обласній дитячій клінічній лікарні була створена 20 листопада 2006 року.

Склад Опікунської ради:

Прістюк Володимир Миколайович
Заступник голови Луганської обласної ради
Голова Опікунської ради

Піліпенко Ірина Анатоліївна
Лікар-ендокринолог Луганської обласної дитячої клінічної лікарні
Секретар Опікунської ради

Белецька Людмила Михайлівна
Заступник начальника обласного управління охорони здоров’я з питань охорони материнства і дитинства Луганської облдержадміністрації

Бєлих Наталія Анатоліївна
Обласний педіатр управління охороні здоров’я Луганської облдержадміністрації

Власенко Олександра Миколаївна
Регіональний представник всеукраїнської асоціації «Жити завтра»

Голованчук Інна Олександрівна
Заступник директора департаменту медичних програм Фонду «Україна 3000»

Гудзенко Олександр Павлович
Генеральний директор Обласного комунального виробничого підприємства «Фармація»

Журавльов Юрій Петрович
Голова правління ЗАТ «Агратон»

Кудаєва Ольга Тихонівна
Голова Луганського обласного суспільства Червоного хреста

Липко Ігор В’ячеславович
Генеральний директор ТОВ Торговий Будинок «Луганські акумулятори»

Лозовський Едуард Мойсейович
Голова правління «Укркоммунбанк»

Пікерман Марина Валеріївна
Голова наглядової ради Східно-промислового банку, Директор з зовнішньоекономічної діяльності ЗАТ «Транспеле»

Путкарадзе Лайсман Отарович
Кореспондент газети «Наша газета»

Рєзникова Алла Леонідівна
Завідуюча кафедрою педіатрії факультету післядипломного освіти лікарів, професор Луганського медичного університету

Ткаченко Василь Іванович
Головний лікар Луганської обласної дитячої клінічної лікарні

Ткаченко Олександр Миколайович
Заступник Міського голови м. Луганська з гуманітарних питань

Хворостяной Костянтин Вікторович
Директор ТОВ «Луганськуглетехпоставка»

Хунов Юрій Айдамірович
Заступник голови Луганської обласної державної адміністрації з гуманітарних питань

Чикирісова Наталія Юріївна
Директор ТОВ «Гудсчук»

Опікунська рада тісно співпрацює з організаціями, благодійними фондами, засобами масової інформації. З регіональними представниками всеукраїнської Асоціації «Жити завтра» у гематологічному відділенні проводиться програма з арт-терапії, яка дуже благодійно впливає на психоемоційний стан хворих дітей, допомагає в їх лікуванні.

У 2006-2007 роках Опікунська рада співпрацювала, зокрема, з корпорацією International Relief and Development, Inc., благодійним фондом реабілітації глухих дітей, фондом «Сприяння розвитку медицини», «Надіюсь і вірю», «Здоров’я нації», «Від серця до серця», «Благовест», окружним управлінням «Альтенкирхен», від яких отримано медичне обладнання, інструментарій, м’який інвентар, ліки, учбові посібники, іграшки, книги тощо.

mamatoshiДата: Пятница, 14.03.2008, 22:49 | Сообщение # 4
Admin
Спасибо большое за статьи они очень мне пригодятся. попробую использовать их в своих статьяХ:) Спасибо

mamatoshiДата: Пятница, 14.03.2008, 22:50 | Сообщение # 5
Admin
А Антошка болеет. у него уже четвёртый день грипп, грустно

G_A_VДата: Пятница, 21.03.2008, 00:28 | Сообщение # 6
Рядовой
Дорогая Наталья, держитесь, все будет Х-О-Р-О-Ш-О,вы очет мужественная женщина! smile

Надо верить в хорошее, плохого предостаточно в нашем мире! Слишком!

mamatoshiДата: Пятница, 21.03.2008, 08:40 | Сообщение # 7
Admin
Спасибо respect . Доброе слово и кошке приятно.:) бум держаться потому что иного пути нет. Антошка грипп переборол ok . А я наконец получила загранпаспорт!!! flower Теперь границ нет, но и денег пока тоже biggrin Но думаю пока... Антошка всем шлёт привет bye

mamatoshiДата: Пятница, 21.03.2008, 19:07 | Сообщение # 8
Admin
Завтра веду деток в цирк шапито. Кобзов выделил на 20 билетов для нашего центра. Жаль что Антошку повести нельзя, это будет не цирк а один маленький клоун на арене. Ну ничего накормлю его за это пирожными;)

altikaДата: Пятница, 21.03.2008, 19:57 | Сообщение # 9
Рядовой
Драсти!
Будем знакомиться?
Меня зовут Алла.
Я вас люблю! biggrin
А вы кто будите?
ГАВ?! blink

Люблю. Целую. Алла.

G_A_VДата: Суббота, 22.03.2008, 04:03 | Сообщение # 10
Рядовой
altika, Это мои инициалы biggrin А то, что любите-правильно, надо всех людей любить!!!!

Добавлено (22.03.2008, 04:03)
mamatoshi, Расскажите, как там в цирке? Я собираюсь свою малышку сводить в воскресенье

altikaДата: Суббота, 22.03.2008, 15:51 | Сообщение # 11
Рядовой
Quote (G_A_V)
mamatoshi, Расскажите, как там в цирке? Я собираюсь свою малышку сводить в воскресенье

А вы в Северодонецке?
Там не та программы, которую видели наши детки в Киеве...
МамаТоши, как там? smile
Наше мероприятие успешно прошло, а ваше? biggrin

Добавлено (22.03.2008, 15:51)
Позвонили из ТРК Киев - еду назад в храм...

Люблю. Целую. Алла.

mamatoshiДата: Суббота, 22.03.2008, 16:28 | Сообщение # 12
Admin
Ну вот теперь могу и отчитаться. Цирк замечательный, всем понравился, племянница ходившая за меня в восторге. А мы ведь с Антошей пойти не могли, он не переносит такое капление людей и не может высидеть и пол часа. Представление идёт 3 часа и никто из наших деток не ушёл домой раньше. Вечером заберу фотоаппарат у Лидочки и набрасаю фоток:))
Но билетов помоему уже нет и на завтра...

mamatoshiДата: Воскресенье, 23.03.2008, 00:22 | Сообщение # 13
Admin
Всё фотографии загрузила в раздел друзья. И пойду спать Очень устала

G_A_VДата: Воскресенье, 23.03.2008, 01:57 | Сообщение # 14
Рядовой
altika, Да, я из Северодонецка, зовут меня Алексей!

Добавлено (23.03.2008, 01:47)
mamatoshi, Дааа, не повезло-пошли сегодня за билетами, ай, нет... ответили нам (малявочка сильно огорчилась) cry sad

Добавлено (23.03.2008, 01:57)
mamatoshi, А фотографии просто прелесть smile

altikaДата: Воскресенье, 23.03.2008, 11:07 | Сообщение # 15
Рядовой
Quote (G_A_V)
altika, Да, я из Северодонецка, зовут меня Алексей!

Мне очень приятно, Алексей!
Сколько Вашей малявочке? smile Фото есть?
Quote (mamatoshi)
Всё фотографии загрузила в раздел друзья. И пойду спать Очень устала

Повесить фоты встречи нашей чудотворной иконы? smile С тех пор, как Богородица побывала в АХМАДЕТ, мы ее кроцгом соправождаем - ну не поверишь - родною нам стала Богородица!
Сегодня разбудили звонком люди, встречавшие вчера икону... расстказывают про чудеса...

Люблю. Целую. Алла.

• Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026
Создать бесплатный сайт с uCoz